medlem

Poio AS

Knekk lesekoden lekende lett med lesespillet Poio! Vårt første spill, Poio, ble lansert 20. juni 2017 til iOS. Vi jobber for tiden med Android-versjon, og engelsk versjon. Selskapet, Poio AS, er plassert i StartupLab i Forskningsparken. Etablert i 2016 og selskapet har per juli 2017 tre fulltidsansatte.

 
 

Poio utvikler læringsspill for barn. Vi tar barna på alvor og fokuserer på læring på deres premisser. Vårt første produkt er lesespillet Poio og vi arbeider nå med å videreutvikle dette. Vi jobber også med å utvikle nye, uannonserte produkter. Poio har hatt en brakstart og satser hardt videre. Vi holder til i StartupLab i Forskningsparken.

Hvordan virker produktet?

I juni 2017 lanserte vi vårt første læringsspill, lesespillet Poio. I Poio knekker barna lesekoden med lek som førsteprioritet. Gjennom utforskning i en eventyrverden finner barna blant annet ord, bokstaver, og lyder. Leking med disse hjelper dem å lære uttale, skrivemåte, og sammensetning av bokstaver. Den lekende tilnærmingsmåten gjør det gøy å lære og skaper en indre motivasjon som gjør mengdetrening mulig. Dette gjør Poio også passende for de som har knekt lesekoden, men synes lesing er et slit. Vårt mål er at ingen barn skal slite med å knekke lesekoden innen 2020.