medlem

BS Undervisning

BS Undervisning leverer læremidler og annen litteratur til norske barnehager, grunnskoler, videregående skoler, skolebibliotek, etater og øvrige institusjoner. Vår jobb er å gi kundene våre god oversiktlig informasjon over tilgjengelige læremidler, slik at det blir enklere å orientere seg og ta riktige valg. I nettbutikken vår vil man til enhver tid finne det bredeste utvalget av skolebøker og digitale læremidler beregnet til utdanning.

 
 

BS Undervisning vet at mange ønsker råd og veiledning når de skal velge læremidler til undervisningen. Da er det fint å kunne kontakte kunderådgiverne våre som hjelper med spørsmål knyttet til lære- midler, bestilling, levering, faktura eller håndtering av eventuelle returer.

Det skal være enkelt å handle hos oss. Vi lever for logistikk og har stor leveringskapasitet og en effektiv distribusjon som gir hurtige presise leveranser. Dette er viktig for kundene våre og grunnleggende for oss. Vi kan vise til solid erfaring og god gjennomføringsevne over de ti siste årene.