Events

Oslo Edtech Cluster står for en rekke ulike møteplasser for medlemmene. Vi er også med på å koordinere deltakelse og tilleggsaktiviteter i forbindelse med større arrangementer hjemme og internasjonalt. Her er en oversikt over det vi er med på, samt en del konferanser, messer og møteplasser vi mener kan være av interesse for dere som er opptatt av læring og edtech.

 

02

apr

Søknadsskriving-seminar rettet mot RFFH (kun medlemmer)

Sentralen, rom 202, Øvre Slottsgate 3, Oslo
Les mer / Påmelding 8.30-10.30 Oslo Edtech Cluster

Har du en idé du vil finansiere? Regionale Forskningsfond Hovedstaden har edtech som et av sine fem utvalgte fokusområder også i år. For å øke muligheten for Oslo Edtech Clusters medlemmer til å lykkes i å få tilskudd til sine prosjekter, inviterer vi til et søknadsskrivingseminar, hvor vi går gjennom det viktigste forbundet med selve søknaden. Kommer du med et konkret prosjekt du vil jobbe med, får du mest utbytte av opplegget.

04

apr

Kick-Off Oslo Edtech Hackathon

SoCentral, 5. etasje på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo
Les mer / Påmelding 16.00-18.00 Oslo Edtech Cluster

Oslo Edtech Cluster er medarrangør på Oslo Edtech Hackathon 3.-4. mai. I denne forbindelse inviterer vi til Kick-Off torsdag 4. april. Vi møtes på SoCentral, 5. etasje på Sentralen, klokken 16-18 for å diskutere tema, få informasjon om arrangementet i mai og ikke minst bli litt kjent og få i gang hodene. På Kick-Off vil vi også tilrettelegge for matching av team for de som ikke har dette på plass. Full agenda kommer!

25

apr

Forsker-pitch – hva er edtech-forskerne opptatt av?

Sentralen, Rom 301 (3. etasje), Øvre Slottsgate 3
Les mer / Påmelding 8.30-10.30 Oslo Edtech Cluster

Vi inviterer et utvalg forskere med edtech/digitalisering av utdanning som forskningsfelt til å komme og pitche sin forskning! Hva gjelder dette? Hvorfor er området viktig? Og hvordan kan de ha nytte av å samarbeide med edtechnæringen? Forskerne vil også være tilgjengelige for 1:1 møter i etterkant.

03

mai

Oslo Edtech Hackathon 2019

Gyldendalhuset, Sehesteds gate 4, Oslo
Les mer / Påmelding 3.-4. mai 2019 Oslo Edtech Cluster, Gyldendal, NTNU, Tekna

Oslo Edtech Cluster er medarrangør, sammen med NTNU, Tekna og Gyldendal, av det aller første Oslo Edtech Hackathon. Temaet er Frafall. Frafall - fra videregående skole, høyere utdanning og arbeidslivet - er et betydelig samfunnsproblem. Nå inviterer vi til felles dugnad for å komme opp med nye innfallsvinkler og løsninger på frafall. Tverrfaglige team jobber 24 timer med løsninger som kan bidra til å redusere frafall i norsk skole, og/eller fange opp de som har falt utenfor.