Events

Oslo Edtech Cluster står for en rekke ulike møteplasser for medlemmene. Vi er også med på å koordinere deltakelse og tilleggsaktiviteter i forbindelse med større arrangementer hjemme og internasjonalt. Her er en oversikt over det vi er med på, samt en del konferanser, messer og møteplasser vi mener kan være av interesse for dere som er opptatt av læring og edtech.

 

januar

24

Les mer / Påmelding 24-27 January 2018 Oslo Edtech Cluster

The Norwegian edtech industry are once again joining forces to present the Norwegian Classroom at BETT. Norwegian edtech has huge potential to be a major player in the international edtech landscape. At BETT London 24-27 January, 12 of our promising companies will be showing you why at The Norwegian Classroom. Join us at B390 to learn more!

januar

25

Norsk BETT-fest 2018

The Trampery, 239 Old Street, London
Les mer / Påmelding 19.00-23.00 Oslo Edtech Cluster og The Norwegian Classroom

Tradisjonen tro inviterer de norske deltakerne på BETT 2018 stand B390 - The Norwegian Classroom - sine brukere og kunder til fest på The Trampery i Shoreditch i forbindelse med BETT. Torsdag 25. januar blir det korte presentasjoner, mat og drikke, mange gode samtaler og topp stemning. Det er få plasser, så meld deg på nå!

februar

21

Edtech-treff Stavanger

Scandic Forum, Gunnar Warebergsgate 17, Stavanger
Les mer / Påmelding 21.02.18 og 22.02.18 - tre sesjoner Oslo Edtech Cluster

Oslo Edtech Cluster besøker Stavanger i februar 2018 for å møte brukerne av læringsteknologi, eller edtech, i Rogalandsregionen og høre hva deres behov og utfordringer er. Det blir 3 like sesjoner over 2 dager som passer for faglærere, skoleledere og rådgivere i kommunene. Arrangementet er gratis, men det er begrenset plass, så vi oppfordrer til tidlig påmelding!