Events

Oslo Edtech Cluster står for en rekke ulike møteplasser for medlemmene. Vi er også med på å koordinere deltakelse og tilleggsaktiviteter i forbindelse med større arrangementer hjemme og internasjonalt. Her er en oversikt over det vi er med på, samt en del konferanser, messer og møteplasser vi mener kan være av interesse for dere som er opptatt av læring og edtech.

 

september

26

The Edtech Day at Oslo Innovation Week

Oslo House of Innovation
Les mer / Påmelding 9.30-18.00 Oslo Edtech Cluster and Nordic Edtech Alliance

The Edtech Day aims to gather the best of edtech from the Nordics and internationally – to learn from and connect with each other. We will focus on better learning for all, and how to work together on achieving that, through good conversations and interaction between the different stakeholders - edtech companies and startups, investors, experts in the field, educators, policy makers, media.

november

28

SETT Lillestrøm

Norges Varemese, Lillestrøm
Les mer / Påmelding 28.-29.11.18 Meet in Grid og EasyFairs

SETT-dagene arrangeres for tredje gang i 2018, og Oslo Edtech Cluster er igjen med som kompetansepartner. Billetter er nå lagt ut, og årets tema er fokusert rundt hvordan skolen skal forberede barn og unge til en framtid vi vet lite om. Hvilke nye krav stilles til lærere, skoleledere og studenter?