Events

 

03

mai

Oslo Edtech Hackathon 2019

Gyldendalhuset, Sehesteds gate 4, Oslo
Les mer / Påmelding 3.-4. mai 2019 Oslo Edtech Cluster, Gyldendal, NTNU, Tekna

Oslo Edtech Cluster er medarrangør, sammen med NTNU, Tekna og Gyldendal, av det aller første Oslo Edtech Hackathon. Temaet er Frafall. Frafall - fra videregående skole, høyere utdanning og arbeidslivet - er et betydelig samfunnsproblem. Nå inviterer vi til felles dugnad for å komme opp med nye innfallsvinkler og løsninger på frafall. Tverrfaglige team jobber 24 timer med løsninger som kan bidra til å redusere frafall i norsk skole, og/eller fange opp de som har falt utenfor.

04

apr

Kick-Off Oslo Edtech Hackathon

SoCentral, 5. etasje på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo
Les mer / Påmelding 16.00-18.00 Oslo Edtech Cluster

Oslo Edtech Cluster er medarrangør på Oslo Edtech Hackathon 3.-4. mai. I denne forbindelse inviterer vi til Kick-Off torsdag 4. april. Vi møtes på SoCentral, 5. etasje på Sentralen, klokken 16-18 for å diskutere tema, få informasjon om arrangementet i mai og ikke minst bli litt kjent og få i gang hodene. På Kick-Off vil vi også tilrettelegge for matching av team for de som ikke har dette på plass. Full agenda kommer!

02

apr

Søknadsskriving-seminar rettet mot RFFH (kun medlemmer)

Sentralen, rom 202, Øvre Slottsgate 3, Oslo
Les mer / Påmelding 8.30-10.30 Oslo Edtech Cluster

Har du en idé du vil finansiere? Regionale Forskningsfond Hovedstaden har edtech som et av sine fem utvalgte fokusområder også i år. For å øke muligheten for Oslo Edtech Clusters medlemmer til å lykkes i å få tilskudd til sine prosjekter, inviterer vi til et søknadsskrivingseminar, hvor vi går gjennom det viktigste forbundet med selve søknaden. Kommer du med et konkret prosjekt du vil jobbe med, får du mest utbytte av opplegget.

06

mar

Finansieringseminar

SoCentral, 5. etasje på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo
Les mer / Påmelding 10.00-14.00 Oslo Edtech Cluster og SoCentral

For andre år på rad organiserer Oslo Edtech Cluster et finansieringsseminar i samarbeid med SoCentral, inkubator for samfunnsinnovasjon. Vi ønsker å informere om et bredt spekter av finansieringsmuligheter, både for basis finansiering, men også for samarbeidsprosjekter mellom FoU-miljøer/offentlig sektor og bedrifter som utvikler læringsteknologi, og sosiale entreprenører. Vi har invitert Forskningsrådet, Innovasjon Norges EU-divisjon, DOGA,  RFF, Forskningsrådet (FINNUT, SKATTEFUNN, BIA, H2020).