Nyhet

Læringsteknologi i næringslivet

Publisert: 31. mars 2017

Fremtiden er nå. Og den fremtiden er digital, nesten uansett hvor du jobber og med hva. Kompetanse må fylles på konstant. Da gjelder det å og innse hvor viktig det er å investere i læringsteknologi som hjelper de ansatte å ha nødvendig kompetanse for å sikre konkurransekraften. Og at man i det hele tatt henger med!

Stig Haug fra Stig & Stein snakker om motivasjon i en digital innpakning på Oslo Edtech Clusters frokostseminar for næringslivet. Foto: Ka Man Mak

 

Hvordan kan teknologi brukes til å integrere jobb og læring, og for å heve kompetansen blant de ansatte? Hvordan kan næringslivet forberede seg for kommende forandringer?

Inspirasjon og konkrete løsninger ble presentert da Oslo Edtech Cluster satte fokus på læring i næringslivet i et frokostseminar torsdag 30. mars. Over 50 personer fra både offentlig sektor og privat næringsliv var på plass for å høre Stig Haug fra Stig & Stein snakke om Motivasjon i en digital innpakning, David Sagen fra BI om Hvordan teknologi kan forsterke læring og adferdsendring i næringslivet og Mats Kristensen fra Leadership Weekly legge frem fordeler og muligheter ved digital ledertrening.

Seminaret var det første fra Oslo Edtech Cluster som var rettet spesifikt mot integrasjon mellom læring og næring og bruk av læringsteknologi i kompetansehevingen blant ansatte. Oppslutningen og responsen var så god at dette er noe vi kommer tilbake med mer av!

Vi har lagt ut noen bilder fra frokostseminaret på Facebook, og det ble også omtale i Dagens Perspektiv.